Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Sommarserie: Team Surprise tar silver i VM i synkroniserad konståkning

I sommar publicerar vi en mindre artikelserie om gångna säsongens stora händelser. En av dem är att svenska Team Surprise tog silver i VM i synkroniserad konståkning – på svensk mark dessutom.

Att få vara värdland för ett världsmästerskap är stort, men det är också väldigt roligt. I början av april samlades världens främsta synkrolag i Stockholm för några dagar fyllda av spänning, teknik och dramatik.
Under dessa dagar möttes vi av, inte bara farten och spänningen i sporten, utan även av glädjen och gemenskapen. Hos både tävlande lag och publik.

Team Surprise strålande insats gav dem 207,99 poäng – och en silvermedalj. Världsmästare och guldmedaljör blev finska Marigold IceUnity med 209,02 poäng. Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se delar ur Team Surprise program, från vår dokumentärserie Team Surprise – Vägen till VM.

Vill du återuppleva VM-känslan? Surfa då in på vårt fotoalbum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Facebook där vi lagt alla bilder från VM. På tal om mästerskap, du har väl inte missat att VM i konståkning 2021 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. tar plats i Stockholm?

Publicerad: 2018-07-06

Senast uppdaterad: 2018-07-06

Samarbetspartners

Sponsorer