Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Hur startar man upp synkroverksamhet?

Den 7 april, i samband med Synkro-VM, anordnas ett seminarium för er som är nyfikna på att starta upp synkro. Konståkarna Borås berättar om sin verksamhet och hur de lyckas kombinera singel och synkro.

Nu har ni chansen att kombinera inspirerande föreläsningar och dessutom få se finalen i VM i synkroniserad konståkning. Seminariet är anpassat för dig som antingen är aktiv som t.ex. tränare eller ledamot i en förening.

 

Seminariet startar kl. 10.00 mitt i VM-yran, dvs på Quality Hotel Globe i Stockholm. Representanter från Konståkarna Borås finns på plats och berättar om deras resa, hur de lyckats bygga upp en förening där åkarna kan ingå både i ett synkrolag och samtidigt träna och tävla singel. Efter föreläsningen äter vi en trevlig lunch och laddar för att gå in i Globen och heja fram våra svenska lag mot ytterligare ett VM-guld!

 

Var? Quality Hotel Globe i Stockholm.

När? 7 april kl 10-20:30

Avgift: 1000 SEK.  I avgiften ingår: föreläsning, lunch, biljett till lördagens friåkning. Bidrag om 75% av kursavgiften kan ansökas via Idrottslyftet.

Kursledare: Konståkarna Borås

Anmälan: anmälan hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista anmälningsdag: 2018-04-01

OBS! Begränsat antal platser.

Publicerad: 2018-03-26

Senast uppdaterad: 2018-03-26

Samarbetspartners

Sponsorer