Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Klubbkampen – vinn träningshelg med Stéphane Lambiel

Med en månad kvar till Synkro-VM i Stockholm presenteras förstapriset i tävlingen Klubbkampen. Förstapriset är en träningshelg för hela föreningen tillsammans med Stéphane Lambiel, dubbel guldmedaljör i VM och silvermedaljör i OS.

I Klubbkampen kan ni som förening tjäna pengar på biljettförsäljningen till VM i synkroniserad konståkning den 6–7 april 2018 i Stockholm. Alla som köper biljetter till VM 2018 kan välja att stödja valfri konståkningsförening genom er unika biljettkod. Om köparen väljer att stödja er förening går 15% av biljettpriset oavkortat till er.

Förutom att fylla föreningskassan får även vinnaren av Klubbkampen, den klubb som säljer flest biljetter med sin unika kod i förhållande till sin medlemsstorlek, en träningshelg tillsammans med Stéphane Lambiel, som bl.a har två VM-guld från 2005 och 2006 såväl som ett OS-silver från Turin 2006 på meritlistan. Känd för sin starka teknik och piruetter,  gör att den tidigare schweiziska toppåkaren är en ovärderlig tränare för både synkrolag och singelåkare.

Vinnaren av förstapriset kommer få en träningshelg med Stéphane både på is och utanför. Träningsplan tas fram i samråd med klubben och kan involvera allt från skridskoskola till elitåkare. Träningshelgen kommer att äga rum någon gång mellan 4–31 augusti 2018.

Klubbkampen pågår hela vägen till sista skäret tagits i  Ericsson Globe under VM den 6–7 april, alla kan vinna så se till att sprida er kod och ta hem förstaplatsen och priset!

Läs mer om Klubbkampen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Stephane Lambiel. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se Lambiels finalåk som gav honom guldet i VM 2006. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2018-03-05

Senast uppdaterad: 2018-03-05

Samarbetspartners

Sponsorer