Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Följ Matilda och Alexander i OS-kvaltävlingen Nebelhorn Trophy

Matilda Algotsson och Alexander Majorov tävlar denna vecka för Sverige i OS-kvaltävlingen Nebelhorn Trophy, Oberstdorf, Tyskland. Här följer ramtider för tävlingarna och några matnyttiga länkar för livestream och resultat.

Matilda Algotsson tävlar
Damernas korta program fredag 28/9 kl. 08.15–13.15
Damernas långa program lördag 30/9 kl. 12.25–18.10

Alexander Majorov tävlar
Herrarnas korta program torsdag 28/9 kl. 17.30–21.30
Herrarnas långa program fredag 29/9 kl. 18.00–22.45

Följ OS-kvaltävlingen i livestream här:

https://www.eislauf-union.de/events/nebelhorn-trophy Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hitta schemat, startordning efter lottning, resultat och andra matnyttiga länkar här:
http://www.isuresults.com/events/fsevent03111453.htm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid Nebelhorn Trophy i Obertsdorf, Tyskland kommer de sex främsta nationerna, efter de som redan säkrat sin OS-plats, att få en kvotplats till OS. Sverige har möjlighet att ta en plats både på dam- och herrsidan. För att bli uttagen till OS av SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) behöver konståkarna klara de svenska uttagningskriterierna – att uppnå resultat och prestation för topp-åtta-nivå på utvalda tävlingar så som Grand Prix och Challenge-serien under hösten.

För att se vilka länder som redan är klara för OS i respektive kategori, se sammanställningen här: http://www.isu.org/communications/588-isu-communication-2093/file Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2017-09-27

Senast uppdaterad: 2017-09-27

Samarbetspartners

Sponsorer