Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Synkrohelg i Stockholm 2017

Den 12-13 augusti samlades 96 av Stockholms synkroåkare i Nacka för en synkrohelg fylld av träning och värdefullt erfarenhetsutbyte.

För andra året i rad har Nacka Teamåkningsklubb bjudit in lag att åka och umgås tillsammans. I år deltog lag på debutant-, ungdom-, mixad, junior- och även seniornivå: Team Crystal, Team Silverblades, Team Caprice, Team Gold Skate, Team Moonlights och Team Explosion.

Under helgen tränade lagen både sina nya tävlingsprogram och jobbade med övningar där lagen och tränarna delade med sig av sina kunskaper till varandra. Varje lag hade ett eget pass på isen, 2-3 pass delat med annat lag, samt golv och balettpass båda dagarna. Tränarna hade möjlighet att dela tips och idéer, prata om kommande säsong samt planera hur de kan fortsätta att samarbeta.

Tränare under helgen var: Karin Skarstedt, Catherine Tessier, Malin Lindqvist, Erica Fiume, Elin Bryngelsson Lidestedt, Jamie Hull, Isabel Gråby, Kiva Leibowitz, Catharina Bexander, Per Jonsson, Sarah Kekonius, Rebecka Tideström, Susanne Holgersson och Annika Eklöf.

Sammandraget arrangerades av Nacka Teamåkningsklubb med ekonomiskt stöd från Idrottslyftet.

FOTO:privat

Publicerad: 2017-09-18

Senast uppdaterad: 2017-09-20

Samarbetspartners

Sponsorer