Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Ta chansen att utveckla föreningens tävlingsarrangemang!

Helgen den 2-3 september anordnar Svenska Konståkningsförbundet en utbildningshelg i Stockholm och då genomförs bl a utbildningen ”Evenemangsutveckling”. Sista anmälningsdag är 1 augusti.

Inom svensk konståkning finns flera erfarna och mycket kompetenta arrangörer. Den här utbildningen vänder sig till tävlingsledare eller andra personer med ansvar i tävlingsorganisationen som är redo att ta sina tävlingar till nästa nivå!

Målgrupp: För att gå den här utbildningen ska man ha genomgått tävlingsledningsutbildning tidigare, vara en erfaren tävlingsarrangör (lägst A-tävling) och ha intresse för att utveckla/förbättra evenemang eller sikta mot t.ex. SM eller Elitseriefinalen eller tävling av internationell karaktär (inter club).

Helgen den 2-3 september 2017 genomförs Evenemangsutveckling i samband med andra utbildningar på Quality Globe Hotel i Stockholm.

Till årets kurs har vi samlat flera gästföreläsare; Tävlings- och projektledare som genomfört, och i vissa fall fortfarande genomför, konståkningsevenemang i större omfattning kommer för att förbehållslöst dela med sig av sina erfarenheter, framgångsnycklar, mindre lyckade grepp m.m.

Svenska Konståkningsförbundets kommunikationsbyrå Small World kommer bland annat att berätta om mediaarbete, kommunikation av evenemang och smarta sätt att utnyttja digitala kanaler.

Dessutom ges en presentation i projekt- och planeringsverktyget Jetty, som är ett webbaserat system där olika funktioner i en organisation kan arbeta i samma miljö. Jetty innehåller även en funktion för ackrediteringsframställan.

Läs mer och anmäl dig här: http://www.svenskkonstakning.se/Utbildning/centralautbildningarochlager/Aktuellakurserlagerochsammandrag/?eventid=966134&sisuorgid=71 Länk till annan webbplats.

 

Observera att sista anmälningsdag är 1 augusti 2017.

Varmt välkommen till en inspirerande mötesplats för erfarna tävlingsledare!

Publicerad: 2017-07-12

Senast uppdaterad: 2017-07-12

Samarbetspartners

Sponsorer