Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nikolaj Majorov tävlar i Ungdoms-OS i Turkiet

12–17 februari anordnas Ungdoms-OS i turkosa Erzurum. Sverige representeras av Nikolaj Majorov i konståkningens klass för pojkar. Redan idag kastas han in i hetluften när kortprogrammet går av stapeln.

Ungdoms-OS anordnas för 13 gången, där både sommar och vinterupplagan anordnats sedan 1991. Över 1300 aktiva och ledare deltar i tävlingen som spänner över en vecka. Tävlingen är för åldrarna 14-18 år och syftet med festivalen är att ge ungdomar chansen att få erfarenheter av att tävla i ett olympiskt sammanhang.

Inom konståkning tävlar Nikolaj Majorov för Sveriges räkning i singelåkning. Han följer sin äldre bror Alexander, som även han tävlade i Ungdoms-OS 2007, då han fick med sig en silvermedalj. Givetvis håller vi medaljtummarna även för Nikolaj!

Tävlingstider: 
Korta programmet – 13 februari, kl 13.30
Friåkningen – 15 februari 13.30

Mer information om tävlingen hittar du här – 

http://www.eyof2017erzurum.org/?tblang=english

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2017-02-13

Senast uppdaterad: 2017-02-13

Samarbetspartners

Sponsorer