Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Landslagsåkare till Skridskons Dag 6 januari

Östermalms IP fylls återigen med isaktiviteter under Skridskons Dag den 6 januari. Prova konståkning, hastighetsåkning, ringette, skridskokälke, ishockey och andra sporter. Svenska landslaget i synkro, Team Surprise, är på plats tillsammans med flera

Fredagen den 6 januari kl 12.00 slår Östermalms idrottsplats upp portarna och bjuder in till Skridskons Dag. Prova på sporter som konståkning, hastighetsåkning, ringette, skridskokälke och ishockey, med flera.

Efter prova-på kommer Team Surprise, svenska landslaget i synkroniserad konståkning, att åka uppvisning tillsammans med flera elitåkare från Solna Konståkning, bla. Natran Tzagai, Lisa Lager, Selma Ihr och Anastasia Schneider.

Grilla korv, värm dig vid de mysiga brasorna och njut av en spektakulär isshow. Dagen avslutas med ett äkta skridskodisco ute på isen!

Servering och gratis skridskoutlåning (i mån av tillgång). Ta med egen hjälm.

Välkommen till en dag fylld av isglädje!

Skridskons dag
Fredag 6 januari 2017
12.00–18.30

Tidsschema:
12.00–16.00 Prova-på
16.15 – Uppvisning
16.30 – Skridskodisco

Publicerad: 2017-01-05

Senast uppdaterad: 2017-01-05

Samarbetspartners

Sponsorer