Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Bulletin no 10 och förtydliganden om Stjärntävlingar

Bulletin nr 10 finns nu publicerad med viktig information från Tekniska Kommittén samt Tävlingskommittén inför säsongen 2016-2017. Bulletinen innehåller bland annat justeringar av tävlingsklasser vid Stjärntävlingar.

Som tidigare har meddelats i Bulletin no 9 kommer bedömningen av Stjärntävlingar ändras till säsong 2016-2017. Efter att Bulletinen publicerats har vidare diskussioner förts inom förbundet och resulterat i vissa justeringar. Dessa och annan viktig information inför säsongen 2016-2017 finns samlade i Bulletin no 10 som nyligen skickades ut till alla distrikt och föreningar. För att ladda ner Bulletin no 10, klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Förändringarna i Stjärntävlingar som publicerades i Bulletin no 9 har resulterat i en hel del reaktioner och funderingar. Frågorna har till stor del varit likartade och därför har en "Frågor och svar" sammanställts. För att ta del av denna klicka här Länk till annan webbplats..


Publicerad: 2016-06-14

Senast uppdaterad: 2016-06-14

Samarbetspartners

Sponsorer