Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Träffa #Skatesweden och Jämlik Ishall på Träffpunkt Idrott 15-17 mars!

15-17 mars arrangeras Träffpunkt Idrott på Svenska Mässan i Göteborg. Under tre dagar samlas beslutsfattare, påverkare och innovatörer inom idrott, bad, anläggning, fritid och folkhälsa för konferens och mässa. Kom och besök Jämlik Ishall och Svenska Konståkningsförbundet på mässan. Det är fri entré till mässområdet!

Bland många idrottsförbund, kommuner och leverantörer finns Svenska Konståkningsförbundet på plats på Träffpunkt Idrott för att presentera projektet Jämlik Ishall. Projektet gå nu in på sitt sista år och vi är väldigt angelägna om att fortsatt informera om vad vi gör och hur man långsiktigt kan arbeta i föreningar och kommuner för att attrahera nya målgrupper. 

Svenska Konståkningsförbundet kommer samtidigt att släppa de första exemplaren av den helt nyproducerade boken, Ishall på lika villkor. Ishall på lika villkor är framtagen för att informera om konståkningens särart och behov och riktar sig framförallt till våra föreningar, kommuner och anläggningsansvariga. Vad behöver egentligen konståkning för förutsättningar i våra ishallar för att bedriva träning och tävling? Hur kan befintliga anläggningar anpassas för att skapa bättre och mer jämlika förutsättningar för våra utövare? Hur ska framtidens ishallar byggas för att välkomna alla som vill åka skridskor?

Förutom Svenska Konståkningsförbundet och Jämlik Ishall finns över 100 av idrottsbranschens ledande leverantörer på plats för att presentera nya produkter och lösningar på marknaden.

Det är fri entré till mässområdet om du skriver ut entrékortet i förhand! 

Här kan du skriva ut gratis entrékort: 
https://tickets.svenskamassan.se/projects/esuccess/bin/iisclt.cia?n&OpenSession&esproject&20023&21639&900342016& Länk till annan webbplats.

För mer information om Träffpunkt Idrott:http://massor.svenskamassan.se/sites/traffpunkt-idrott/ Länk till annan webbplats.

Hoppas vi ses på Träffpunkt Idrott! 

Publicerad: 2016-03-08

Senast uppdaterad: 2016-03-08

Samarbetspartners

Sponsorer