Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

The Nordics & SM i synkroniserad konståkning avgörs i veckan

Två stora konståkningsmästerskap avgörs denna vecka. Först ut är Nordiska Mästerskapen (The Nordics) i Danmark där sammanlagt 22 svenska konståkare inom singelåkningen, från seniorer till ungdomar, tävlar från och med torsdag. Samtidigt avgörs SM i synkroniserad konståkning i Göteborg, som startar på lördag.

Stora delar av svenska landslaget inom singelåkning finns med i startfältet i Aalborg, Danmark, när Nordiska Mästerskapen (The Nordics) avgörs mellan den 25–28 februari. Samtidigt drabbar Sveriges elit inom konståkningens lagsport, synkroniserad konståkning, samman i Göteborg när SM går av stapeln i Frölundaborgs ishall den 27–28 februari.

Alla starttider, deltagare och resultatlänkar hittar du på www.skatesweden.se. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2016-02-24

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer