Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vill du vara med och utveckla svensk konståkning?

Är du administrativt lagd, självgående och van att leda projekt med tydliga mål? Är du dessutom jordnära, prestigelös, har lätt för att bygga relationer och har god kännedom om idrottens och ideella föreningars villkor och förutsättningar? Då kan du vara den person Svenska Konståkningsförbundet söker för att förstärka teamet på förbundskansliet.

Svenska Konståkningsförbundet söker en projektledare på deltid (75%) för ett 2-årigt projekt med syfte att hitta bestående former och verktyg som utvecklar, stärker och stöttar föreningar, tränare och distrikt. Målet är att samtliga våra medlemsföreningar ska bedriva bra konståkningsverksamhet för alla barn/ungdomar inom alla områden i enlighet med idrottsrörelsens gemensamma idéprogram Idrotten Vill. Är du den vi söker? Sista ansökningsdatum är den 31 december 2015.

För mer information om tjänsten klicka här Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2015-12-14

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer