Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Se konståkning av toppklass under helgens landslagsläger i Stockholm

Med konståkningssäsongen 2015/2016 för dörren samlas nu svenska konståkningslandslaget i Österåkers Sportcentrum i Stockholm i helgen för att visa sina nya program för domare och tränare. Ta chansen att se svenska konståkningseliten tävla, fri entré!

Landslagslägret samlar 23 åkare, där välkända namn som Alexander Majorov, Joshi Helgesson och Isabelle Olsson finns med. Alla har haft en lång och tuff träningsperiod bakom sig under sommaren och siktar nu mot att fortsätta prestera goda resultat i nationella och internationella tävlingar.

Lägret kulminerar i en tävling, där alla deltagare åker sina kort- respektive långprogram för internationella domare och tekniska specialister. På så sätt kan åkarna få feedback på sina program inför säsongen och optimera dem inför säsongens kommande tävlingar.

Under båda tävlingarna under helgen är alla välkomna att komma och titta på åkarnas program. Ta chansen att se Sveriges bästa åkare, fri entré!

På lördagen har du även chansen att vara med i en Meet & Greet i vår fanzone. Alexander Majorov, Joshi Helgesson och Isabelle Olsson kommer finnas på plats och svara på frågor. Dessutom lottar vi ut signerade handdukar som du kan vinna!

Vi ses i helgen!

Landslagsläger 2015

Fredag 21 augusti
Kortprogram 18.00–20.30

Lördag 22 augusti
Friåkning 13.00–16.00

Meet & greet med Alexander Majorov, Joshi Helgesson och Isabelle Olsson ca 16.10–16.25.

Hitta dit
Österåker Sportcentrum (tidigare Åkersberga Sporthallar)
Hackstavägen 43, Åkersberga.

För mer ariklar om landslagslägret, håll utkik på www.skatesweden.se Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2015-08-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer