Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Konståknings-EM flyttar in i NK i helgen

Konståkningen tar över NK-gallerian i Stockholm, inför EM i Ericsson Globe. På en is i ljusgården kommer silvermedaljören i årets JSM att uppträda med ett specialprogram och systrarna Helgesson kommer att vara på plats.

Upplev konståkning inne i NK-gallerian i helgen när delar av Sveriges ungdomselit inom konståkning uppträder på en konstgjord is i ljusgården. Åkarna, som stylats i plagg från NK:s kollektioner, bjuder på uppvisningar från torsdag till och med söndag. Piruetter, vacker koreografi och en chans att uppleva konståkning på nära håll.

Landslagsåkaren och silvermedaljören i årets upplaga av JSM, Nicky Obreykov Vallentuna KK, finns på plats för att framföra ett specialprogram, där koreografi, kostym och musik smälter samman i ett Rat Pack-inspirerat nummer, medan Alice Nyman, IFK Österåkers KK, åker delar ur sitt officiella tävlingsprogram.

Solna Konståkning ställer upp med fyra unga åkare, bl.a. årets riksmästare Selma Ihr, som bjuder på ett Frost-inspirerat nummer, i allt ifrån koreografi, musik och klädsel.

Uppladdningen för EM blir komplett när systrarna Viktoria och Joshi Helgesson, Sveriges två kvinnliga åkare under EM, finns på plats för att skriva autografer under fredagseftermiddagen, i Kiss and Cry-corner.

Programmet:

Torsdag 8/1

12.00– 12.15
Nicky Obreykov och Alice Nyman uppträder

Fredag 9/1

12.00–12.15
Nicky Obreykov och Alice Nyman uppträder

15.00–15.15
Nicky Obreykov och Alice Nyman uppträder

15.15–16.00
Kiss and Cry-corner med Viktoria och Joshi Helgesson

17.00-ca 17.15
Nicky Obreykov, Alice Nyman och Solna konståkning uppträder

Lördag 10/1

Varje heltimme mellan 12.00 och 17.00 uppträder Nicky Obreykov och Solna Konståkning

Söndag 11/1

Varje heltimme mellan 13.00 och 16.00 uppträder Nicky Obreykov och Solna Konståkning

Publicerad: 2015-01-08

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer