Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Uppmärksamma föreningens eldsjäl!

Har ni en eller flera eldsjälar i föreningen? Nu är det dags att nominera dem till Eldsjälsgalan 2015 som direktsänds i TV4 i början av nästa år. Det finns fyra olika kategorier - ta chansen att uppmärksamma någon i just din förening!

Utan alla 650 000 ideella ledare runt om i Sverige skulle föreningslivet stanna, det är vi nog alla ense om. Att nominera någon till Eldsjälsgalan är ett sätt man som förening kan visa sin uppskattning för alla timmar en person lagt på att driva och utveckla verksamheten.

Här kan du läsa mer och nominera en eller flera eldsjälar, sista dag att nominera är den 1 november 2014 Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2014-10-13

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer