Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

God jul och gott nytt konståkningsår!

En jul- och nyårshälsning från vår förbundsordförande Katarina Henriksson.Hej!

Tack alla för ett fantastiskt 2013. Jag hoppas ni har hunnit pusta ut efter SM-veckan och njuter julens bestyr, ljus och dofter.

När vi ses och hörs igen är det ett nytt spännande konståkningsår. Kanske ett av de mest spännande vi haft på många år. Vi är otroligt stolta och glada att Sveriges Olympiska Kommitté tagit ut både Viktoria Helgesson och Alexander Majorov till den svenska OS-truppen. Till EM 2014 har vi för första gången fem platser. Uppsala bjuder på Nordiska Mästerskap och konståkning-VM i Japan och Synkro-VM i Italien. Och det här är bara de stora mästerskapen. Det bubblar av aktivitet i konståkningssverige. Som om det inte vore nog så är det i januari precis ett år kvar till EM på hemmaplan och förberedelserna är redan igång!

Ett viktigt arbete, som jag ser fram emot, för förbundet och svensk konståkning är vår verksamhetsplan. Under Elitseriefinalen kommer förbundsstyrelsen att arbeta tillsammans med distrikten för att hitta vägarna till hur vi ska fortsätta stötta och utveckla våra föreningar. Ett som är säkert är att våra ledord glädje, glöd och gemenskap ska genomsyra allt vi gör, och det är viktigt att alla våra medlemmar känner att vi också lever efter de ledorden.

Jag önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år och ser fram emot konståkningsåret 2014 med OS i Sotji som höjdpunkt!

Katarina Henriksson, Förbundsordförande
 

Ps. Missa inte chansen att se och jobba för Europas bästa konståkare. Just nu rekryterar EM i Stockholm 2015 volontärer för att bygga det bästa mottagningsteamet i EM-sammanhang någonsin. Gå in på hemsidan, anmäl er och bli en del av Lag EM2015!

Publicerad: 2013-12-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer