Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Premiär för Domarseminarium under SM-veckan i Växjö

I samband med SM-veckan 2013 i Växjö arrangeras för första gången ett SM-seminarium för alla domare med licens "Nationell Tävlingsdomare" eller högre. Moderator och föreläsare är Marco Buttarelli, mästerskapsdomare från Italien (bilden).

Seminariet ersätter tidigare utbildningar Steg 4 och Steg 5, och vänder sig dessutom till domare som redan genomgått dessa kurser och enligt Aktivitetsregeln behöver genomgå utbildning.

 

SM-seminariet kommer att bestå av fördjupning i program-komponenter, paråkning och provbedömningar av SM-veckan tillsammans med diskussioner och erfarenhetsutbyten. Seminariet planeras att börja fredag den 13 december kl 11.00 och avslutas senast kl 16.00 söndag den 15 december.


Marco Buttarelli, Italien

Moderator och föreläsare är Marco Buttarelli, mästerskapsdomare från Italien. Marco Buttarelli är en engagerad föreläsare vid ISU-seminarier av programkomponenter och är del av den grupp personer anlitade av ISU som arbetar med nytt material gällande programkomponenter. Vi är mycket stolta och glada för att Marco har möjlighet att komma till Sverige för SM-seminariet.

Vi hoppas att många domare har möjlighet att medverka vid detta speciella tillfälle!

 

Publicerad: 2013-10-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer