Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

SM 2013 till Luleå

Efter en maratondiskussion i förbundsstyrelsen blev beslutet i onsdags kväll att utse Luleå KK till arrangör för SM-veckan i december (v 50) 2013. Luleå är en genuin idrottsstad och har visat ett mycket stort engagemang inför detta.


Med Alexander Majorov som affischnamn hoppas såväl klubben som förbundet att detta kan bli ett SM som får extra mycket uppmärksamhet i såväl media som bland tänkta samarbetspartners och sponsorer. Och bland allmänheten naturligtvis så vi kan fylla ishallen till bristningsgränsen!

Förbundet har nu inlett en dialog med resebyrån Scanworld där vi inom kort kommer att presentera en webbportal för bokning av resor och hotell, allt för att underlätta för Konståkningsveriges alla åkare, tränare och medföljande. Bevaka således hemsidan.

Vi säger Grattis till Luleå KK som värd för SM 2013/14!

Publicerad: 2013-05-31

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer