Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Föreningsrapporten är nu öppnad i IdrottOnline

Nu har vi öppnat upp formuläret för Föreningsrapporten (medlemsstatistik) i IdrottOnline. Perioden ni ska rapportera denna gång blir inte ett fullt år. Detta eftersom vi i och med stadgeändringen vid Årsmötet i juni 2012 ändrade datum för inlämning av rapporten till den 30 november.


Perioden som ni ska rapportera antal medlemmar och antal ledare för avser 1 april 2012 till 30 november 2012.

För att föreningens medlemmar ska få tävla och för att föreningen ska erhålla rösträtt på Årsmötet 2014, ska denna rapport vara inskickad senast fredag den 30 november 2012.

Logga in på föreningens IdrottOnline-sida, välj fliken "Medlemsregistret" och därefter rubriken "Föreningsrapport" där ni väljer "Skapa föreningsrapport". Har ni alla era medlemmar (aktiva, ledare och styrelseledamöter) inlagda i medlemsregistret, är det bara att skicka in den Föreningsrapport som automatiskt skapas. Vill ni däremot korrigera/komplettera siffrorna, går det bra att skriva över de uppgifter som redan står i rutorna.

Det finns i år även nio (9) frågor om bl a istider, istidskostnader smat intäkter, kostnader och resultat som vi vill att ni besvarar.

Publicerad: 2012-11-07

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer