Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Licenser äntligen överlästa till IdrottOnline och IndTA!

I natt har äntligen överläsningen av licenser för perioden 1 sep 2012-31 aug 2013 kunnat genomförars. Totalt har 1.218 licensierade åkare lästs över i denna första överläsning.


De licenser som Folksam hunnit/kunnat registrera fram till tisdag kväll (12 sept.), lästes utan problem över till IdrottOnline/IndTA under natten till idag. Totalt har nu 1.218 åkare licens i IdrottOnline. De åkare som har anmälts till tävlingar via IndTA hittills har automatiskt fått ett ”Ja” på sig i kolumnen ”Licens”.

Dock är det knappt 40 åkare som av olika anledningar

INTE

kunde läsas in i IdrottOnline (personnummer saknas, felaktigt personnummer, föreningstillhörighet saknas, åkaren är inte registrerad i IdrottOnline etc.). De klubbar/åkare det berör kommer att få besked under helgen

vad

som behöver åtgärdas och om det är till Folksam eller i IdrottOnline ändringen/kompletteringen måste ske för att licenserna ska kunna läsas in i IdrottOnline vid nästa veckas överläsning.

Jag uppmanar alla på nytt att

INTE

kontakta Folksam om era åkare fortfarande inte fått sin licens klarmarkerad i IdrottOnline/IndTA. Har ni betalt enligt tidigare kommunicerade instruktioner kommer åkarna att synas efter nästa veckas överläsning, förutsatt att Folksam fått alla efterfrågade uppgifter och att åkaren är korrekt registrerad i IdrottOnline. Får ni inget meddelande från förbundet i helgen behöver ni inte göra någonting mer än att invänta nästa veckas överläsning.

Publicerad: 2012-09-14

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer