Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Intresserad av att starta teamverksamhet i er förening?

Helgen den 18-19 augusti ordnas en seminariehelg för alla som är intresserade av att starta - eller precis har startat - teamverksamhet i sin förening.


På uppddrag av Bredd- och Utvecklingskommittén och med stöd av Idrottslyftet, kommer Mölndals KK att stå som värd för denna seminariehelg där deltagarna får lära sig "allt" om hur man startar, bedriver och utvecklar teamverksamhet i en förening.

Sverige är en ledande nation inom Synchronized Skating (SyS) som disciplinen officiellt heter. Men för att komma igång med verksamhet för lag, krävs inte bara teknisk kunskap utan även många praktiska lärdomar är nödvändiga.

Seminariehelgen vänder sig i första hand till personerna runt laget, så som styrelseledamöter och lagledare, men även lagkaptener och personer som är allmänt intresserade av teamåkning i landets konståkningsföreningar är välkomna att delta.

Inbjudan med mer information om de olika föreläsningarna och övriga detaljer kommer innan sommaren.

Publicerad: 2012-06-13

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer