Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Arrangör till årets Pojksammandrag sökes

Det planerade Pojksammandraget den 2-3 juni i Malmö (som Bredd- och Utveklingskommittén ansvarar för) har dessvärre fått problem att få istider i såväl Malmö som i övriga närliggande städer.


Det går inte att få den ismängd som krävs för att genomföra ett bra Pojksammandrag i Malmö med omnejd. Bredd- och Utvecklingskommitténs fråga till alla Sveriges föreningar och distrikt är därför om det finns någon förening i Sverige som kan arrangera ett Pojksammandrag den 2-3 juni som planerat?

Även andra helger kan vara aktuella, dock ej vecka 17, 20, 21 och 22 då andra förbundsaktiviteter pågår dessa helger. Ladislav Vince, tränare i Malmö KK och ansvarig för förra årets lyckade Pojksammandrag, ställer gärna upp som tränare/organisatör för Pojksammandraget på annan ort i Sverige.

Förra året deltog drygt 25 killar, de bodde på ett dagis nära ishallen, åt i ishallen och hade både is- och markträning (i inomhushall).

Någon förening som är intresserad av att arrangera och har is att tillgå 6-8 timmar/dag (gärna mer) samt bra boendemöjligheter i närheten av sin ishall? Tacksam för besked till Malin Jarl

senast den 30 april

om din förening har möjlighet att genomföra Pojksammandraget. Medel från Idrottslyftet tillsammans med en liten avgift för deltagarna täcker alla kostnader för arrangerande klubb.

Hoppas att någon förening har möjlighet att arrangera Pojksammandraget våren 2012 – det är en mycket viktig mötesplats för alla våra killar runt om i landet!

Publicerad: 2012-04-20

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer