Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Utbildningskonsulent på halvtid sökes!

Svenska konståkningsförbundet söker en Utbildningskonsulent på halvtid, helst från och med januari 2012. Anställningen är en projektanställning till att börja med och annonsen ser du nedan. Senast den 21 december 2011 vill förbundet ha din ansökan!

 

Utbildningskonsulent – projektanställning på 50 %

Vill du arbeta med utbildning och konståkning så har du chansen att börja nu. Svenska Konståkningsförbundet söker en utbildningskonsulent för i första hand ett korttidsuppdrag på halvtid (50 %), under våren 2012. Det finns goda förutsättningar för en fortsättning.

Uppdragets innehåll:

  • Planera, utveckla, administrera samt se till att genomföra ett antal större utbildningar under våren 2012. Målgrupperna är tränare, tekniska funktionärer, tävlingsarrangörer m fl.
  • Underhålla och utveckla utbildningsmaterial och stomplaner för förbundets ledarutbildningar.
  • Bistå regionala utbildningar med utbildningsmaterial.
  • Administrera utbildningarna via utbildningsapplikationen i IdrottOnline samt på förbundets webbsida Skateweden.se.
  • I samarbete med förbundets Utbildningskommitté se över förbundets utbildningsplaner på kort respektive lång sikt, i syfte att utveckla och komplettera utbildningsverksamheten på nationell nivå. Arbetet skall dokumenteras.
  • Skapa och utveckla samarbetet med SISU och andra utbildningsinstitut samt bidra till att öka kunskapen hos förbundets medlemsföreningar.
  • Se över och sätta sig in i skolreformen NIU (Nationella Idrottsutbildningar).

Svenska Konståkningsförbundet är ett av Sveriges äldsta förbund och bildades 1904, då i samverkan med skridsko. Som ”eget förbund” har man verkat sedan 1945. Verksamheten expanderar sakta och sporten får allt oftare uppmärksamhet för de sportsliga framgångarna. Tjänsten utgår från vårt kansli i Idrottens Hus, Fiskartorpsvägen 15 A, Stockholm.

Du rapporterar direkt till förbundets Generalsekreterare samt Utbildningskommitténs ordförande.

Skicka några rader om dig själv till per.adler@konstakning.rf.se och gör detta senast den 21 december 2011. Vi vill ha dig på plats under januari och allra senast 1 februari 2012.

Har du frågor, vänligen kontakta Per Adler, tel: 08-699 64 25 eller Camilla Fredman, tel: 08-699 64 30.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad: 2011-12-15

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer