Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Återrapporter för sökta utbildningsbidrag nu genomgågna

De återrapporter som hittills inkommit är nu genomgågna. Dock är det mer än hälften som behöver kompletteras och ett meddelande har skickats till alla berörda via Idrottslyftsapplikationen.


Av de återrapporter som hittills inkommit är det över hälften som behöver kompletteras innan utbildningsbidraget kan betalas ut. Ni som vet med er att ni har återrapporter som är inskickade, vänligen gå in i Idrottslyftsapplikationen och se om just ni behöver komplettera er redovisning eller inte. När ni gjort detta och återrapporten på nytt är inskickad, betalas bidraget ut efter godkännande. Lathund hur man fyller i återrapporten hittar du här Länk till annan webbplats. och exempel på korrekt ifylld återrapport hittar du här Länk till annan webbplats..

De återrapporter som är korrekt ifyllda har fått status "Godkänd återrapport" och ligger för utbetalning. På grund av en teknisk detalj, kan det ta upp till två veckor innan bidraget finns på föreningens konto. Målet är att bidragen är utbetalda innan årsskiftet.

För ev. frågor, kontakta Malin Jarl på förbundskansliet.

 

Publicerad: 2011-12-15

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer