Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Konståkande kille 12-16 år söks till huvudroll i novellfilm

En kille mellan 12-16 år och som åker konståkning söks för huvudroll i en novellfilm. Filmen planeras att spelas in någonstans i Sverige under ca 12 inspelningsdagar 2012. Man ska ha ha god vana att stå på isen och tycka att det är roligt att spela teater och stå framför kameran.


Tycker du att det här låter intressant? Maila då in några bilder tillsammans med en kort presentation av dig själv till en tjej som heter Charlotta Miller. Glöm inte dina kontaktuppgifter och vilken klubb du tillhör.

Sista dag för intresseanmälan är den 4 november 2011!

När Charlotta har tagit emot alla intresseanmälningar så kommer de höra av sig till dem som går vidare för provfilmning. På grund av tidsbrist kommer de inte kunna kontakta alla sökande. Provfilmningar kommer att ske under november månad.

Charlotta Miller går på Stockholms Dramatiska Högskola och läser filmmanus-magister och arbetar med sin första novellfilm som går under arbetstiteln ICE ICE BABY som planeras att spelas in under 2012

Publicerad: 2011-10-27

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer