Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Sök medel från Idrottslyftet!

Nu är det åter möjligt att söka bidrag för Breddprojekt från Idrottslyftet År 5. Fram till den 25 oktober 2011 (OBS! Framflyttat datum) är formuläret tillgängligt och denna ansökan ska i första hand avse projekt som startar/genomförs under våren 2012.


Precis när de föreningar som sökt Idrottslyftsbidrag i första omgången (deadline 15 augusti) fått besked om de beviljats medel eller inte, är det dags för nästa ansökningsomgång. Fram till den 25 oktober (OBS! Framflyttat datum) är ansökningsformuläret i IdrottOnline öppet. Denna omgång avser i första hand Breddprojekt som genomförs under våren 2012.

Läs mer här vad som gäller Länk till annan webbplats.och skicka in föreningens Bredd- ansökningar (max tre per förening) 

senast den 25 oktober 2011

.

De föreningar som blivit beviljade medel i omgång 1 har i dagarna fått ett mail/meddelande via IdrottOnline där det står att sista dag för återrapportering är den 31 mars 2011. Detta ska givetvis vara den 31 mars

2012

och ingenting annat. Ber om ursäkt för detta!

Sökta

Utbildningsbidrag

kommer att handläggas innan oktober månads utgång. När ansökan är godkänd får föreningen en länk i IdrottOnline till den sk Återrapporten som ska fyllas i innan bidraget betalas ut. Hur man fyller i Återrapporten kan du läsa här Länk till annan webbplats.och vill du se ett exempel på korrekt ifylld Återrapport, klickar du här Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2011-10-05

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer