Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Isdans- och Solodanshelg den 12-13 mars

Östermalms KK arrangerar helgen den 12-13 mars ett Isdans- och Solodansläger i Stockholm. Lägret genomförs med stöd av Idrottslyftet ur främst ett behållarperspektiv med syfte att öka intresset för Isdans/Solodans i Sverige. Alla konståkningsföreningar är varmt välkomna att delta.


Lägret vänder sig till både etablerade åkare och till dem som vill prova på antingen Isdans och/eller Solodans för första gången. Alla föreningar i Sverige som har åkare och/eller tränare som är intresserade, är hjärtligt välkomna. Detaljer om upplägg, tränare mm kommer.

Satsningen från Idrottslyftets sida är ett led i SKF:s målsättning att utveckla och öka intresset för denna disciplin i Sverige.

För mer information, kontakta Östermalms KK direkt på ostermalmskk@gmail.com eller kika in på deras hemsida Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2011-02-10

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer