Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Föreningsinformation äntligen på hemsidan

Efter ett helt års väntan, kan nu alla få tillgång till informationsbladet Föreningsinformation som skickas ut en gång per månad till alla som främst arbetar administrativt med svensk konståkning.


Om du tittar uppe till vänster här på förbundssidans startsida, ser du från och med nu en rubrik som heter Föreningsinformation. Där kan nu alla få tillgång till detta informationsblad som via e-post skickas till Sveriges ca 130 föreningar, våra 11 Distriktsordförande, Ombud, Kommittéordförande samt Förbundsstyrelsen.

Det är vi som arbetar på kansliet som sammanställer den för månaden viktigaste informationen och skickar ut. Vanligtvis skickas Föreningsinformation ut runt den 15:e, men något färre nummer under sommaren. Första numret skickades i januari 2010.

Publicerad: 2011-01-26

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer