Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Konståkning på Fryshusets hemsida

Många föreningar runt om i Sverige syns på olika sätt i media - både i tidningar, radio, TV och på internet. Ett bra exempel är SK Gavleskäret, Gävle, som fått besök av Fryshusets reportrar som gjort ett trevligt klubbreportage som finns på internet.

 

I detta reportage får vi veta mer om SK Gavleskäret och deras verksamhet. Ett ypperligt tillfälle att visa upp sig för allmänheten - kanske sitter det någon konståkningsintresserad kille eller tjej i Gävle eller någon annanstans i Sverige som blir nyfiken och vill prova på vår idrott?

Klicka på den här länken så kommer du till reportaget: http://www.fryshuset.se/Fryshuset/gavleskaret.aspx Länk till annan webbplats.

Har även din förening något spännande projekt, reseskildring eller något ni vill dela med er av till andra - hör av er till Malin Jarl på förbundskansliet.

Publicerad: 2010-07-05

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer