Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Enkäten från Linnéuniversitet

Som många av er säkert sett, har det nyligen skickats ut en elektronisk enkät till SAMTLIGA föreningar i Sverige med utgångspunkt i Idrottslyftet. Enkäten ska besvaras oavsett om föreningen ansökt om medel eller inte, bland annat för att ta reda på varför inte ALLA föreningar söker.

 

Fram till den 30 april 2010 hade 60 föreningar av 135 (45 %) svarat. Tillhör din förening en av de som ännu inte svarat, ber vi er ta några minuter i anspråk och besvara enkäten - det är viktigt för både RF (Riksidrottsförbundet) som är uppdragsgivaren och för svensk konståkning att få veta vad ni i föreningarna tycker och tänker - ta chansen att göra din röst hörd!

Publicerad: 2010-05-03

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer