Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vinnaren utsedd i fototävlingen

Juryn bestående av Carina Skoog, Sportchef Svenska Konståkningsförbundet, Thomas Björn, Kraftfull Kommunikation och Thomas Lidman, delägare i reklambyrån Andrén & Holm har utsett vinnaren i fototävlingen; Tatiana Lobacheva!

 

Vinnaren, Tatiana Lobacheva, har verkligen lyckats fånga ett ögonblick i denna bild - ett ögonblick av förväntan, nyfikenhet och spänning. Man kan undra vad flickan som står bakom skärmen tänker? Är hon nyfiken? Längtar hon efter att få ut och åka sitt program på uppvisningen? Eller fryser hon kanske så mycket att hon bara rör sig fram och tillbaka bakom skärmen för att hålla värmen...?

Tatiana Lobacheva bor i Stockholm och tog bilden under Stockholms Konståkningsklubbs (SKK) juluppvisning 2006. Tatiana vet inte vad flickan bakom skärmen heter, men i luften är det Malin Truvé som hoppar.

Tatiana berättar: "Jag har egentligen ingen anknytning till konståkning mer än att min son är kompis med en som åker i SKK. Jag tycker om att fotografera och var med den här dagen och lyckades fånga ett härligt ögonblick. Jätteroligt att juryn tyckte om bilden!"

Stort gratttis säger vi och önskar henne mycket nöje på isshowen "Stockholm Ice" i Globen imorgon!

Vi vill även passa på att tacka alla er som skickat in bilder till tävlingen. Era bilder kommer vi att publicera här på hemsidan efter hand under våren.

Foto: Tatiana Lobacheva

Publicerad: 2010-04-01

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer