Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nyhet - Föreningsinformation

Favorit i repris - viktig information från kansliet direkt till föreningarna! Sedan januari 2010 kommer det runt den 15:e i varje månad skickas Föreningsinformation till samtliga föreningar, distrikt, kommittéer och ombud via e-post. Du som får utskicket - ta för vana att läsa och hålla dig och din förening uppdaterad om allt som påverkar föreningens arbete!

 

Under många år skickade kansliet per post ut viktig information till samtliga föreningar i landet. När hemsidan blev alltmer uppdaterad med aktuell information beslöts både av kostnads- och tidsskäl att upphöra med denna service.

Vi har förstått att trots en informativ hemsida finns det ett behov av en form av Föreningsutskick. En viktig del är dessutom adressuppdateringar till Sveriges alla domare och tekniska funktionärer som vi är förhindrade av PUL (PersonUppgiftsLagen) att publicera på hemsidan - dessa får vi endast kommunicera till kända mottagare.

Det är förbundets förhoppning att dessa utskick kommer underlätta föreningarnas löpande verksamhet!

Kom gärna med synpunkter och/eller önskemål om innehållet, enklast är att skicka ett mail till figureskating@konstakning.rf.se.

 

Publicerad: 2010-01-28

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer